Om Puppia

Puppia Sweden är i Sverige och Danmark generalagent för Puppia. Puppia är världens ledande producent av exklusiva, moderiktiga och trendiga hundkläder och produkter till hundar.

Puppia Sweden startades då vi insåg att även hundägare har stort intresse för mode, interiör och design. Varför ska inte våra fyrbenta vänner få se bra ut och dessutom matcha mattes och husses stil. Om Din hund är lite frusen, eller om den ska se fräck ut, så har vi det ”lilla extra” i vår kollektion.

Puppia Swedens affärsidé är att erbjuda marknaden ett exklusivt, moderiktigt och brett sortiment hundkläder och accessoarer av hög kvalitet till hundar. Vi ska arbeta med hög servicenivå gentemot återförsäljare i hela Skandinavien.

Vi erbjuder dig som återförsäljare att arbeta med världens största märke inom hundmode. Puppias produkter är efterfrågat bland konsumenter, är lättsålda och ger dig som återförsäljare bra marginaler.

Bli återförsäljare av Puppia!

Om Du är intresserad av att bli återförsäljare för Puppia Swedens produkter, eller om Du som konsument vill veta var närmaste återförsäljare finns, så är Du välkommen att kontakta oss.

Återförsäljare kan även registrera sig direkt på vår Partnerwebb.

Telefon: +46(0)31 814184
Fax: +46 (0)31 7148664

Email: info@puppia.se